水曜日, 9月 12, 2007

ほうれん草エンチラーダ Spinach Enchilada

ほうれん草を練りこんで薄く焼いた自家製トルティーヤにイノブタ、トマトソースを巻き込みオーブンで焼きました。上にはモッツァレラチーズ、トマティーオ、ハラペーニョをのせた、ホットなメキシカン”エンチラーダ”です。

We made tortillas with spinach in them and wrapped it around ino-buta* then added tomato sauce and baked it in our oven. Atop, we placed mozzarella, salsa verde (made from fresh tomatillo), and jalapeño. It is a hot dish in more than one way.

*ino-buta is a hybrid of wild boar and pig

こちらは”くずまんじゅう”
今ここまでの急な坂をあがってくるとまだまだ汗だくになるこの季節。まずはつるっとくずまんじゅうでお出迎えです。中身は秋茄子を香ばしく焼いた焼きナスです。
Next is kudzu ball.
Since when you walk up the hill to Ima Koko Dinning Room, one often gets too warm to be comfortable, we welcome everyone now with cool kudzu ball. Inside is eggplant, aromatically broiled.

ポレポレ店長がこの夏アメリカより担いでつれてきたグラス。
新しく仲間入りしたグラスには、おばいけ、くらげ、海ぶどう、なしの酢味噌ゼリーかけです。
上には、バジルシードをのせふにゃプチ食感を楽しんでいただきます。
These are dishes that Pore Pore Chef brought back all the way from his latest trip to the US. In it we have been serving jelly fish, sea grapes, pear with sweet and sour miso.
Pictured below is a dessert with basil seeds. We want everyone to enjoy the complex texture in your mouth.

な。Chef N.